24 Ağustos 2014 Pazar

AHMET DAVUTOĞLU

YENİ BAŞBAKANIMIZ AHMET DAVUTOĞLU




        

Erdoğan, Ak Parti'nin yeni Genel 

Başkanı'nı ve yeni Başbakan'ı açıkladı




13 Ağustos 2014 Çarşamba

DEPREM

BODRUM'DA DEPREM




          GÖKAVA VE BODRUM MERKEZLERİNDE BUGÜN ÖĞLEN SIRALARINDA ARD ARDA DEPREMLER MEYDANA GELDİ.


TATİL İÇİN GÖZDE YER OLAN BODRUM VE GÖKADA , BUGÜN ANİ BİR DERPREMLER SARSILDI. ÖĞLEN SIRALARINDA GERÇEKLEŞEN OLAY ARD ARDA 3 DEPREM YAŞANDI. 

1. DEPREM  = 2.9
2. DEPREM  = 2.4
3. DEPREM  = 2.4



12 Ağustos 2014 Salı

YENİ TEKNİK DİREKTÖR İSMAİL KARTAL

İSMAİL KARTAL , FENERBAHÇE



       FENERBAHÇE GERİDE KALAN GÜNLERDE OLUMSUZ GELİŞMELERDEN DOLAYI ERSUN YANAL İLE YOLLARINI AYIRMIŞTI. FENERBAHÇE BUGÜN ERSUN YANAL YERİNE İSMAİL KARTAL'IN GETİRİLDİĞİNİ AÇIKLADI. ERSUN YANAL TEKNİK DİREKTÖRKEN ERSUN YANAL'IN YARDIMCISI OLARAK GÖREV YAPAN İSMAİL KARTAL BUGÜN İTİBARİYLE FENERBAHÇE'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ.



FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BUGÜN SAAT 16:00'DA İMZA TÖRENİ DÜZENLEDİ. 16:00'DA İSMAİL KARTAL'IN İMZA TÖRENİ VAR.


İSMAİL KARTAL KİMDİR?


Fenerbahçe altyapısında çalıştıktan sonra ilk teknik direktörlük deneyimini Karabükspor'u çalştırarak yapti. Daha sonra Sivasspor'un başına geçti ve Yiğidoları sezon sonu takımı 1. Lig şampiyonu yapıp tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkardı. İsmail Kartal, 2006/2007 sezonunda Mardinspor'un başında başlamış, sezon ortasında görevinden ayrılarak Malatyaspor'un başına geçmiştir. Ardından Malatyasporu bırakıp Fenerbahçe tvde yorumculuğa başlamıştır.2007-2008 sezonunun 18.haftasının ardından Orduspor'un başına geçti. 2008-2009 Konya Şekerspor teknik direktörlüğünü yapmıştır. 

2008-2009 sezonunda Süper Lig'inde Hacettepe'yi çalıştırmıştır. Teknik adam olarak çıktığı ilk maçında Beşiktaş 'a karşı2-3 kaybetmiştir. 2009-2010 sezonunun 2.yarısında bank asya 1.lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nu çalıştırmıştır. Başarılı bir çıkıs göstererek Mersin İdman Yurdu'nun lige tutunmasını sağlamıştır. 

2010-11 sezonu itibariyle Fenerbahçe teknik direktör Aykut Kocaman'nın yanında yardımcı antrenör olarak görev yapacaktır. Burada asıl görevi dışında rakip takımın teknik ekibine söylediği sözlerle çok eleştirilmiştir. 17 Nisan 2011 Gaziantepspor'a karşı oynanan ve şampiyonluk yarısı için son derece önemli olan Süper Lig karşılaşmasında durum 0-0'ken Gaziantepspor teknik ekibine doğru söylediği: "Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler." sözleri büyük tepki toplamıştır. 

Kulüp takımları kariyeri 
Futbol yaşantısına Sarıyer Spor Kulübü'nde başlamıştır. Daha sonra Gaziantepspor'a transfer olmuştur. İki yıl bu kulüpte oynadıktan sonra, 1983-93 yılları arasında top koşturduğu Fenerbahçe'de 236 maç oynadı, dokuzu penaltıdan olmak üzere 15 gol attı. Döneminin başarılı sağ beklerinden biriydi. 1993-94 sezonunda Denizlispor, 1994-95 sezonda Adanaspor'da oynadıktan sonra futbolu bıraktı. 

Millî takım kariyeri İsmail Kartal, 2 kez Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı ve 5 kez Türkiye Millî Futbol Takımı forması olmak üzere toplam 7 kez milli formayı giymiştır.

www.radikal.com

11 Ağustos 2014 Pazartesi

FİRMALAR SANİYEDE NE KADAR KAZANIYOR.

APPLE



    SANİYEDE 4540 DOLAR KAZANIYOR.


BLACKBERRY



    SANİYEDE 205 DOLAR KAZANIYOR.



FACEBOOK


  SANİYEDE 230 DOLAR KAZANIYOR.



GOOGLE


  SANİYEDE 1873 DOLAR KAZANIYOR.


NOKIA



   SANİYEDE 941 DOLAR KAZANIYOR.




ZAFER ERDOĞAN'IN.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN



         Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı %51.79 oyla Recep Tayyip Erdoğan oldu. Netler sonuçlandıktan sonra Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıktı. Büyük ilgi gören Başbakan Haliç Kongre Merkezi'ne ulaştı. Erdoğan kısa bir açıklamadan sonra değerlendirmeleri Ankara'da yapılacağını iletti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması izle(Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşmasında neler söyledi?)

Recep Tayyip Erdoğan : '' Sadece bana oy verenlerin değil , 77 milyonun cumhurbaşkanu olacağım '' sözünü verdi.

10 Ağustos 2014 Pazar

FENERBAHÇE'DE AYRILIK.

ERSUN YANAL İSTİFA ETTİ


               FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ ERSUN YANAL , GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI.

                ERSUN YANAL YAPTIĞI AÇIKLAMADA , FENERBAHÇE'DE GÖREV YAPTIĞI SÜREDE ONUR DUYDUĞUNU BELİRTEREK '' BUGÜN BU KOŞULLARDA GÖREVE DEVAM ETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİR.'' DİYE İFADE ETTİ. GÖREV YAPTIĞI SÜREDE FENERBAHÇE TARAFTARINA , YÖNETİME , MEDYAYA VE SPOR KAMUOYUNA TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU.


FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA


Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Sayın Ersun Yanal’ın görevinden ayrıldığına dair istifa mektubu, 09 Ağustos 2014 tarihinde saat 19.15 itibariyle tarafımıza ulaşmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Sayın Ersun Yanal’a kulübümüze bugüne kadar sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ - 10 AĞUSTOS

TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ



              Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme zamanları , doğu illerinde 07:00 - 16:00 arası , batı illerinde ise 08:00 - 19:00 arasında olacak. Seçmenlerin oy verecek okullara kendi ile birlikte TC kimlik numarasıyla gelmeleri gerekiyor. Aksi taktirde oy kullanmaları zor olacaktır.


SEÇİM SONUÇLARI 21:00'DA AÇIKLANACAK


              Seçim yasağı kalktığı andan itibaren adaylar ; Recep Tayyip Erdoğan , Selahattin Demirtaş ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim sonuçları yüzde halinde Anadolu Ajansı bilgileriyle bilgilendirileceksiniz.



KİMLER OY KULLANAMAZ ?


                  1-)  Silah altında bulunan askerler, onbaşılar ve kıta çavuşları. ( İzinde olsalar bile oy kullanamazlar )
                  2-)  Askeri öğrenciler
                  3-)  Ceza infaz kurumlarında hükümlü olarak bulunanlar




         

YAZ TATİLİ ARASI

YAZ TATİLİ



        Uzun Bir Yaz Tatili Sonrası Tekrar Burdayım. İnşallah Renkli Renkli , Farklı Farklı Magazin Haber Spor Gibi Yazılar Paylaşmaya Devam Edeceğiz.