27 Haziran 2015 Cumartesi

FENER'DE AYRILIK

EMRE BELEZOĞLU VEDA ETTİ

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, sözleşmesi biten Emre Belezoğlu ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Fenerbahçe'de kaptanlık görevi de üstlenen 34 yaşındaki oyuncu , 2008-09 sezonunda Newcastle United'dan transfer edilmişti.


Fenerbahçe bu yaz sözleşmesi sona eren Dirk Kuyt, Egemen Korkmaz , Bekir İrtegün, Mert Günok, Selçuk Şahin ve Pierre Webo ile de yollarını ayırma kararı almıştı.

FERNANDAO İMZALADI

FERNANDAO FENERBAHÇE'DE


Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu Bursaspor'da kiralık olarak geçiren ve Lig'de gol kralı olan Jose Fernandao'yu renklerine bağladı.

Bu sezon 31 maça çıkan Brezilyalı , 22 gol ile zirvede yer aldı.

23 Haziran 2015 Salı

ŞENER FENER'DE

Şener Fenerbahçe'de

Bursaspor'un yıldız sağ beki Şener Özbayraklı fenerbahçe' ye transfer oldu.

21 Haziran 2015 Pazar

SAHTE İÇKİ

HİNDİSTAN'DA SAHTE İÇKİDEN 33 KİŞİ ÖLDÜ


Hindistan'da sahte içki içen en az 33 kişi hayata gözlerini yumdu. 30 kişiden de fazla hastaneye kaldırılan Hindistan'da ölü sayısı artabilir.


MİDESİNDE AĞRI VARDI , 3 SAAT SONRA ÖLDÜ

Ülkenin Mumbai şehrinde meydana gelen sahte içki hadisesinde 30'dan fazla kişi hastaneye kaldırıldı.Sahte içki içen kocasının hayatını kaybettiğini söyleyen Tayra Khan isimli kadın , basına şöyle açıklamada bulundu '' Kocam dün sabah eve geldi ve midesinde ağrı olduğunu söyledi. Acil hastaneye kaldırdım ama 3 saat sonra hayatını kaybetti'' dedi.

İŞTE MERT GÜNOK'UN YENİ TEKIMI

MERT GÜNOK BURSASPOR'DA

Fenerbahçe'den ayrılan yedek kaleci Mert, Bursaspor ile 3 yıllık prensipte anlaştı. Pazar günü resmi imza atılacak


Fenerbahçe'nin sözleşme yenilememe kararı üzerine gelen teklifleri değerlendirmeye başlayan Mert Günok, Bursaspor ile prensip anlaşmasına vardı. Taraflar 3 yıllık anlaşma varırken , resmi imzalar pazartesi atılacak.

20 Haziran 2015 Cumartesi

SİMON KJAER FENERBAHÇE'DE

SİMON KJAER ÇUBUKLUYU GİYİP İMZAYI ATTI


Kjaer için imza töreni düzenlendi

Fenerbahçe Spor Kulübü geçtiğimiz pazar günü İstanbul'a getirdiği Danimarkalı stoper Simon Kjaer'in tamamlandığını borsaya bildirdi.Takım ayrıca Kjaer için Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bir imza töreni de düzenledi.Danimarkalı oyuncu 7 milyon 650 bin Euroluk bonservisiyle en pahalı futbolculardan biri oldu.

KAP'A AÇIKLAMA YAPILDI

Sarı lacivertli ekipten KAP'A gonderilen bildiride Kjaer ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. 26 yaşında ve 1.90 metre boyundaki stoper futbolcu için Lille kulübüne 7 milyon 650 bin Euro ödeyecek

13 Haziran 2015 Cumartesi

BEŞİKTAŞ

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ŞENOL GÜNEŞ

Beşiktaş Şenol Güneş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sleven Bilic ile yollarını ayıran Beşiktaş , geçtiğimiz yıl Bursaspor'u çalıştıran Şenol Güneş ile anlaştı.

ŞENOL GÜNEŞ'E ;
2015-2016 SEZONUNDA 1.500.000 EURO
2016-2017 SEZONUNDA 1.500.000 EURO ÖDENECEKTİR.

VİTOR PEREİRA FENERBAHÇE'DE

TEKNİK DİREKTÖR VİTOR PEREİRA


Vitor Pereira kimdir? 
Doğum tarihi: 1968 
Ülkesi: Portekiz
Teknik adamlık kariyerine Porto'nun alt yaş gruplarında görev alarak başlıyan Pereira daha sonra bir süre 2. lig ekibi Santa Clara'da görev aldıktan sonra AndreVilla Boas'ın yardımcılığını yapmak üzere 2010 yılında Porto'ya geri dönüyor.

Profesyonel futbolculuk kariyeri bulunmayan 46 yaşındaki Portekizli teknik adam, kariyerinde üç kulüp çalıştırırken, bunların ikisinde lig şampiyonluğu yaşamayı başardı.
2011-2013 yılları arasında Porto'da görev yapan Pereira, 2013-2014'te Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'yi çalıştırdı. Portekizli teknik adam son olarak Yunan ekiplerinden Olympiakos'un başındaydı.

7 Haziran 2015 Pazar

FENERBAHÇE'NİN YENİ SPORTİF DİREKTÖRÜ GİULİANO TERRANEO

GİULİANO TERRANEO


FENERBAHÇE'NİN YENİ SPORTİF DİREKTÖRÜ GİULİANO TERRANO OLDU. UZUN YILLAR İNTER'İN SPORTİF DİREKTÖRLÜĞÜNÜ YAPAN TERRANEO İLE KESİN ANLAŞMAYA VARILDI.TERRANEO, SAMANDIRA'YA GELEREK TESİSLERİ GEZDİ VE SARI LACİVERTLİ KULÜP İLE ANLAŞMAYA VARDI.