11 Mayıs 2014 Pazar

GÜZEL BİR HİKAYE...

SOYGUN



       Güzel bir günde , New York'ta yaşayan bir adam vardı . Bu adam bekar , annesi ve babasını da bir trafik kazasında kaybetmişti . Hayatını tek başına bir çiftlik evinde geçiriyordu . Ahırdaki hayvanlarına , bahçedeki bitkilerini kendi halinde mutlu mesut yetiştiriyordu . Bu adamın ismi Edward ' dı . 

       Bir gece yarısıydı . Bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu . Edward uyuyordu . Ahırdan sesler , tıkırtılar gelmeye başlıyordu . Edward sesi duydu ve yatağından kalktı . Tam merdivenlerden inecekken kafasına ağır bir darbe aldı ve merdivenlerden hızlı bir şekilde yuvarlanmaya başladı . Sabah olmuştu . Edward hala merdiven altındaydı . Kafasına yemiş olduğu darbe kafasını ağrıtmıştı . Merdivenlerden halsiz bir şekilde çıktı . İçeri geçtiğinde gözlerine inanamadı . At yarışında kazandığı madalyalar , ödüller , altınlar hepsi gitmişti . 2 saat sonra yola çıktı . Kasabaya doğru gidiyordu . Kasabaya geldiğinde bir suç duyurusunda bulundu . Eve döndü . Polisler el izleri ya da bir iz bulmaya çalıştılar . Gerçekten de buldular . Hemen bu izi Adli Kit ' e gönderdiler . 4 gün sonra bu izin sahibi bulundu . Bu izin sahibi bitkinin tohumunu aldığı marketin sahibiydi. Üstelik araları çok iyiken neden böyle bir şey yaptığına bir anlam verememişti . Bu adamın marketine gittiler . Dükkan kapalıydı . Orada oturanlara sordular ; '' Bu marketin sahibi nereye gitti ? Bir bilginiz var mı ? '' dedi . Pencereden izleyen teyze '' Jany 4 gündür gelmiyor . Yurt dışına gideceğim dedi ve hala gelmedi '' dedi . Bu olay uluslararası bir işe girdi ve tüm ülkeler giriş çıkışı kapattırdı . Polisler sordu ; '' Bu ödüller ,  madalyalar ve altınların değeri ne kadar ? '' Edward şöyle karşılık verdi ; '' 50 milyon dolar '' dedi . Gerçekten bu iş ciddiye bağlanmıştı . Birkaç gün sonra yurtdışına çıkmaya çalışan bir adam haberi verildi . Havaalanında ki güvenlikler adamı yakaladı ve Edward'ın gelmesini beklediler . Edward hemen o ülkeye gitti . Türkiye ' ye Sabiha Gökçen Havalimanı ' na geldi . O adamın Jany olduğunu kanıtladı . Hemen gözaltına aldılar . 2 saat sonra madalyaları nereye saklanıldığı anlaşıldı . Üsküdar'daki bir mezarlığa gömmüştü . Jones ' itutup oraya götürdüler . Çalınan eşyaları Edward ' a teslim ettiler . 

       Edward normalde dönecekti fakat İstanbul'u çok beğendiği için İstanbul'a taşınma kararı aldı . Ömrünün sonuna kadar karısı ve çocuklarıyla mutlu bir yaşam yaşadı . 


SON


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder